Inbound Marketing Diensten

Search

Zoekmachine Marketing

Search Engine Marketing is al jarenlang de basis voor vrijwel elke (goede) inbound marketingcampagne. Waarom? Omdat het bijzonder effectief is. Search is een typisch pull-kanaal waarbij je klanten zich als vanzelf aandienen. Maar dan moet je er wel staan. Voor de juiste klant, op de juiste plaats en op het juiste moment. En je wilt natuurlijk dat je campagne optimaal rendeert. Ik help je hier graag bij.

Display

Display Advertising

Vroeger werd Display Advertising vooral gezien als geldverspilling; ordinarie push-marketing met slechte targetingmogelijkheden. Enigszins terecht, maar dat is nu definitief aan het veranderen. Vandaag de dag is het mogelijk real-time display impressies in te kopen voor de juiste doelgroep en direct te optimaliseren. Met Display Advertising tactieken kunnen nu ook performance doelstellingen worden gehaald (naast branding). Start nu dus ook met Display en laat het bijdragen aan je totaalinzet.

Social

Social Media Marketing

Social Media kun je als business niet (langer) negeren. Op de eerste plaats natuurlijk omdat je klanten gebruiken maken van Facebook, Twitter en Pinterest, maar ook omdat de inzet van Social Media meerwaarde biedt in combinatie met andere online middelen (zoals zoekmachine marketing ). Met andere woorden: Social moet integraal onderdeel uitmaken van je marketingmix.

Analytics & GA4

Web Analytics

NU LIVE: complexe GA4-implementaties voor Waterbear en SocialDeal; beiden crossplatform voor Web, iOS en Android.