Ik ben Remko van der Zwaag

Twee jaar geleden was 't idee om onder m'n eigen naam her en der als los-vaste freelance online marketeer klussen te gaan doen. Inmiddels heb ik een serieus internetmarketing bureau in het centrum van Utrecht, werken er verschillende SEA- & SEO-experts voor me en heb ik een groot netwerk met diverse specialisten. Die eigen naam is er nog steeds, maar ook dat zal veranderen.

Ons e-commerce marketing bureau Yep. is live! remkovanderzwaag.nl krijgt binnenkort ook een ander uiterlijk.

Wat heb ik allemaal gedaan en wat doe ik nu?

Ik werk een jaar of tien in online marketing. In deze periode heb ik voor grote bureaus en merken mogen werken. Denk aan gigacampagnes voor McDonald's, Nissan, Kamernet, Reclamefolder, Leapp en nog veel meer. Soms campagnematig, soms on-going.

Ik kan hierdoor praktisch alles op het gebied van Search Engine Marketing, Display Advertising, Web Analytics en Conversie Optimalisatie.

Het meeste doe ik zelf, maar om nog meer te kunnen doen en bieden heb ik inmiddels ook een (SEO/SEA-)team voor mij werken. Daarnaast werk ik frequent samen met externe developers, copywriters, designers e.d.

'Ik' is dus inmiddels eigenlijk 'we'. Stuk voor stuk ervaren online marketeer.

Wat maakt ons anders?

Ik heb voor de allergrootste bureau's (ter wereld, letterlijk) gewerkt, daardoor weet ik wat er écht allemaal mogelijk is. We hebben toegang tot enterprise tools als DoubleClick Search (van Google, een soort Adwords on steroids). En we gelóven niet alleen in media-integratie, we handelen er ook naar.

Certificeringen

Ik ben in het bezit van de volgende Google-certificeringen:

  • Basisbeginselen van Adverteren
  • Advanced Search
  • Advanced Display
  • Analytics

Google Partner!

Meer weten? Neem contact op.

030 - 227 03 93
06 - 12 59 56 47
info@remkovanderzwaag.nl
Hamburgerstraat 1
3512NN Utrecht