Samenwerken met een ervaren SEO specialist?

Als SEO specialist helpen we jouw bedrijf om sterker te worden in de online zoekresultaten van Google. Hierbij doen we er alles aan om jou meer organische sales/leads aan te leveren, want dat is de doelstelling. Dat kunnen we goed, want we doen dit al 10+ jaar op Champions League-niveau. Dus geen zolderkamer-SEO, maar een doordachte, strategische en lange termijn aanpak waar je jaren plezier van hebt. We hebben ook nog eens een SEO-toolset waar menig internationaal bureau jaloers op kan zijn (echt).

Nu al enthousiast? 

Neem contact op

Nu direct insights verkrijgen? Je kunt snel onze gratis SEO check doen. Let wel op: dit zijn geautomatiseerde resultaten en niet vergelijkbaar met een persoonlijke en uitgebreide SEO Audit.

Welke SEO-diensten bied ik aan?

We doen alles wat je van een SEO specialist mag verwachten, en we doen altijd totaaltrajecten (shortcuts bestaan niet in SEO). Daarbij werken we om jouw gehele merk sterker te maken, niet alleen je website. Om een idee te geven van de werkzaamheden die hieronder vallen:

 • SEO Site Audit
  Hierbij analyseren we oa techniek, structuur, performance, redirects, content-elementen, duplicate content en mobielvriendelijkheid. Indien gewenst voeren we de nodige aanpassingen direct door.
 • Zoektermonderzoek
  We doen een onderzoek naar geschikte zoekwoorden/zoekwoordthema's op basis van zoekvolume, concurrentie, moeilijkheid van een zoekwoord etc. Dit doen we op 'moderne' wijze anno 2016, want zoektermonderzoek is de laatste jaren erg veranderd. We geven je een lijst van x zoekwoorden met exacte adviezen hoe te implementeren.
 • Authority Building
  Dit wordt nog steeds vaak 'linkbuilding' genoemd maar dat is geen benaming waar wij achterstaan. Waarom niet? Ten eerste wordt autoriteit bepaald door meer factoren zoals de leeftijd van je business/website, hoe erg zoekmachines jou vertrouwen én -dus- de hoeveelheid (relevante) backlinks. We optimaliseren dus niet alleen je linkprofiel, maar geven ook vooral adviezen over je een meer autoritair merk kunt worden op alle fronten.
 • Content Strategie
  Essentieel voor Authority Building. Om een belangrijk merk te worden zul je geweldige content en/of producten moeten hebben, zo werkt het nu eenmaal. We helpen je deze content te ontwikkelen en optimaal te implementeren voor SEO.
 • SEO management
  Continue: rank tracking, analyse van on-site fouten, off-site kansen, concurrentie-onderzoek etc. Je ontvangt een maandelijkse rapportage met niet alleen data, maar ook heel veel persoonlijke insights (want iedereen kan een rapportje uitdraaien).
 • SEO Site Migratie
  Wijzigen de URL's van je website (om wat voor reden dan ook)? Een SEO Site Migratie is essentieel om alle SEO-waarde van je website te behouden. We brengen alle belangrijke URL's in kaart (on-site en off-site), zorgen voor een perfecte URL-mapping, controle van de migratie en monitoren je migratie een maand lang.
 • Local SEO
 • Mobile SEO

Waarom zou je ons inzetten als SEO Specialist?

Nou, we hebben mooie reviews5/5 (5 beoordelingen) met een 100% aanbeveling. Niet slecht, toch?
 

Waarom zijn wij anders?

 • We richten ons alleen op geintegreerde en lange-termijn SEO. 'Snelle optimalisaties' bestaan voor SEO niet en doen we daarom ook simpelweg niet.
 • We zijn al meer dan 10 jaar actief op een hoog niveau
 • We hebben een bijzonder uitgebreide toolset van zowel externe als interne tools waar collega's jaloers op zijn (en dat weten we uit eerste hand)

Wat kost het inhuren van een SEO expert?

Dit is erg afhankelijk van het merk, de website, concurrentie en vooral de strategie die we gezamenlijk kiezen. Niet het antwoord dat je zocht? Dat begrijpen we; daarom hebben we SEO pakketten samengesteld die een indicatie te geven van onze SEO tarieven. Grofweg vinden we dat het onder de 75 uur per jaar niet veel zin heeft; SEO vereist juist een totaalpakket van kwaliteiten en optimalisaties op alle fronten, dat kost nu eenmaal tijd. 1 punt aanpakken (bijvoorbeeld je site-techniek) kan even bevredigend zijn maar gaat 99% zeker niet tot een walhalla aan resultaten leiden. Mocht je toch precies willen weten wat het voor jouw merk zou kosten, neem dan gewoon even contact op, dan maken we een maatwerk-voorstel.

Google Certified Partner

Google Partner
We zijn als online marketing bureau Utrecht ook nog eens officieel Google Certified Partner. Dit betekent dat Google ons vertrouwt en we serieuze praktijkervaring hebben met de inzet van Google Adwords. Dat lijkt op het eerste gezicht niet relevant wanneer je ons wilt inzetten als SEO specialist, maar we geloven erg in de integratie van SEO en SEA (Adwords), daarom zul je snel genoeg merken dat dit certificaat meer dan alleen mooi meegenomen is. Lees hier meer over ons als Adwords bureau, en wees verzekerd van optimale integratie.

Onze certificeringen:

 • Basisbeginselen van Adverteren
 • Advanced Search
 • Advanced Display
 • Analytics

Meer weten? Neem contact op.

030 - 227 03 93
06 - 12 59 56 47
info@remkovanderzwaag.nl
Hamburgerstraat 1
3512NN Utrecht